Centrum
Psycho-Sensa

Coaching

gele top 1

Margo Schmidt is de Luister-Coach van Psycho-Sensa. Zij laat je ontspannen en brengt je in afstemming met jezelf door te vragen je naar binnen te keren.

Ontspanning en gronding zijn de eerste stappen om uit je hoofd te geraken en om je gevoel de ruimte te geven.

De antwoorden die je zoekt liggen niet in je denken maar in je gevoel.

Door je gevoelens te ervaren en te benoemen kom je erachter wat er op dat moment in je leeft.
De wisselwerking die ontstaat tussen jou en mij, tussen jouw veld van wijsheid en de mijne komen inzichten vrij die verhelderend werken op je bewustzijn. Het is dus geen mentale uitwisseling maar het zijn gevoelservaringen die onder woorden worden gebracht. Dit is heel rijk en ons verstand kan hier niet aan tippen.
Overgave aan je eigen innerlijke werkelijkheid is de sleutel tot terugkeer tot je ware zelf.

Het Spirituele aspect van wat ik doe komt aan bod in de gesprekken die volgen op de afstemming en de uitwisseling over de gevoelservaring.
Ik doe al jaren onderzoek naar alle facetten van het mens-zijn en ik ben tot de slotsom gekomen dat wij mensen niet alleen fysieke wezens zijn maar dat in ieder van ons een hogere Aanwezigheid schuil gaat. Het is onze Ziel, ons Hoger Zelf dat op een subtiele manier door ons heen werkt en eeuwig verbonden is met de Oerbron, met Al-Dat-Is. Het leren luisteren naar deze innerlijke communicatie tussen de verschillende aspecten van je wezen is wat ik met LuisterCoaching bedoel.

Voor een kennismakingsgesprek kun je contact met mij opnemen.


Vrijplaats

Voor Spiritueel Ontwakende Mensen.

© 2014 website Margo Schmidt Soevereine Waarden links