Centrum
Psycho-Sensa

Volle- en nieuwe maan vieringen

avondroodmaan

Waarom mediteren bij volle- en nieuwe maan?


De Zon en de maan staan rondom het tijdstip van de Volle Maan tegenover elkaar aan de hemel waardoor een grotere instroming van kosmische, geestelijke energie plaatsvindt.
Dit komt omdat de Maan (die de stoffelijke, materiële wereld vertegenwoordigt) tegenover en dus zo ver mogelijk van de Zon (die de geestelijke energie vertegenwoordigt) af staat.

Omdat wij voor onze evolutionaire ontwikkeling geestelijke energie nodig hebben, is het tijdstip rond de volle-maan een goed moment om de tijd te nemen daarbij even bij stil te staan.
Wij verbinden ons dan bewust met de inkomende geestelijke stromingen, verankeren deze en verspreiden ze in het collectieve bewustzijnsveld van de mensheid als geheel.

Op het tijdstip van de volle maan komen vele groepen mensen, over de hele wereld verspreid, in meditatie bijeen.
Vanuit ons hart verbinden wij ons met hen en met het grote lichtnetwerk, dat gezamenlijk door de jaren heen is opgebouwd. Wij voeden en versterken dit wereldnetwerk van licht en liefde met onze intentie en liefdevolle groepsenergie.

Via de techniek van meditatie wordt, tijdens elke volle maan, het collectieve bewustzijn van de mensheid verlicht en opgeheven naar geestelijker doeleinden. Gedurende deze periode is tevens een directer contact met de Geestelijke Hiërarchie (of anders gezegd: de geestelijke leiding van onze planeet) mogelijk.

De periode van nieuwe maan is het diepste punt van de maancyclus en onze verbinding met Moeder Aarde is dan optimaal wat ons de gelegenheid geeft in deze tijd bewust met haar samen te werken en de ontvangen geestelijke instroming dieper te aarden.
Iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt kan meedoen met deze meditaties.
De mensen die in de buurt van Zuidlaren wonen kunnen persoonlijk meedoen met de groepsmeditatie in ons Centrum.
Voor anderen bestaat de mogelijkheid om zich thuis of op een andere gekozen locatie, op hetzelfde tijdstip af te stemmen en innerlijk mee te doen.

Elke maand wordt een Nieuwsbrief uitgegeven waarop je je digitaal kunt abonneren.

Data volle maan 2014

  • 14 februari - 16 maart - 14 april - 14 mei.
  • 12 juni - 11 juli - 10 augustus - 08 september.
  • 07 oktober - 06 november - 06 december.

Data nieuwe maan 2014:

  • 28 februari - 30 maart - 28 april - 28 mei.
  • 26 juni - 26 juli - 25 augustus - 23 september.
  • 23 oktober - 21 november - 21 december.
Wil je meer weten neem dan even contact met ons op.Vrijplaats

Voor Spiritueel Ontwakende Mensen.

© 2014 website Margo Schmidt Soevereine waarden links