Centrum
Psycho-Sensa

Even voorstellen:

portret jan

Jan Slagter:
Healer

gele top 1

Deze Mandala-tekening is gemaakt voor mij op basis van numerologie van de letters van mijn naam en van mijn geboortedatum. Het is de symbolische- en energetische uitdrukking van wie ik ben.

Ik heb vele jaren een technisch beroep uitgeoefend.
In 1985 heeft een spontane uittreding mijn leven een heel andere wending gegeven en de inzichten die ik toen heb gekregen bepalen mijn verdere leven.
Bij de LOGOS Academie in Ede heb ik een vierjarige opleiding tot spiritueel therapeut gevolgd en daarna meerdere jaren praktijkervaring opgedaan.
Het is mijn innerlijke opdracht energieen van liefde en licht door te geven, die harmonie en heelheid brengen.

Het leven en mijn opleidingen (Spiritueel Geneeskundig Therapeut en Master Class Healer) hebben mij voorbereid om deze universele energieen, die helend en harmoniserend werken, door te geven aan iedereen die vanuit vrije wil heeft aangegeven deze nodig te hebben en te willen ontvangen.

Als je meer informatie nodig hebt kun je contact met mij opnemen.


Even voorstellen:

gele top 1

Margo Schmidt:
LuisterCoach
Rond mijn veertiende jaar - tijdens mijn zoektocht naar de intense vraag: 'waarom ik hier in hemelsnaam ben '- werd mij innerlijk duidelijk: ik ervoer diep in mij dat ik meer was dan een fysiek wezen dat op Aarde rondloopt: ik was een'geestelijk wezen'. Dat moment ben ik nooit vergeten. Toen had ik geen idee wat ik ermee aan moest maar achteraf is het de belangrijkste leidraad in mijn leven gebleken.

Al zoekende naar wie ik nu werkelijk ben kwam ik, in eerste instantie in contact met Astrologie, beter gezegd met de psychologische astrologie. Daarna kwam ik via de boeken van Alice A. Bailey, die de Leringen van de Tibetaan openbaarde, bij de Esoterische Wijsheid terecht, waaronder de Esoterische Astrologie.

Ik ben toen begonnen 'de Wijsheid aller Tijden' te bestuderen die het grote overzicht geeft van de evolutie van mensen, van de Aarde, de Planeten, het Heelal, het Groot Universum. Kortom Alles-Dat-Is.
De esoterische boeken van Alice A. Bailey gaven mij het gevoel van 'thuis komen' bij mijn geestelijk erfgoed.

Een paar jaar geleden heb ik, om nog dieper de persoonlijke ontwikkeling van mensen te begrijpen, ongeveer 2,5 jaar gewerkt bij de telefonische luisterdienst in Nederland.
Ik ben gecertificeerd LuisterCoach en heb veel ervaring opgedaan tijdens die bijzondere dag- en nachtdiensten.

Alles in mijn leven staat in dienst van het grote Spirituele Ontwaken van mensen in deze tijd. Elk mens heeft een unieke weg te gaan in het grote Scheppingsplan en de herinnering daaraan in mensen wakker te maken is mijn hartewens.

Als je meer informatie nodig hebt kun je contact met mij opnemen.


Vrijplaats

Voor Spiritueel Ontwakende Mensen.

© 2014 website Margo Schmidt Soevereine Waarden links